Manicure

Gellak

"Just Nail it"

Bij Beauty-Licious wordt de kunst van perfecte nagels tot leven gebracht met hoogwaardige gellak, waardoor klanten kunnen genieten van glanzende, langdurige nagelkleuren. Hun toewijding aan kwaliteit en detail zorgt voor een onberispelijke afwerking die elke keer weer indruk maakt.

Boek hier eenvoudig online

Wat onze klanten zeggen

Wat is gellak handen

Gellak staat bekend als een semi-permanente nagellak. Het is een combinatie van gel en nagellak, die in dunne laagjes op je natuurlijke nagel wordt aangebracht. Net als bij gel wordt gellak ook uitgehard onder de UV-lamp. Eerst wordt er een basecoat aangebracht, gevolgd door twee kleurlagen. We sealen de kleurlagen met een glanzende, transparante topcoat. Hierna heb je een onverwoestbaar laagje kleur op je nagel zitten. Als je na 2 weken terug komt voor een nieuwe kleur, weken we de gellak met een soak off gelremover van je nagels af. Wij werken met (merk X) voor het aanbrengen van gellak.

Gellak handen is geschikt voor iedereen die van nature stevige nagels heeft en geruime tijd van gekleurde nagels wil genieten. Ook voor de voeten is het een ideaal product. Zijn je nagels eerder breekbaar? In sommige gevallen is het dan aangeraden om toch voor gelnagels te kiezen. Aarzel niet om je nagelstyliste om advies te vragen.

Boek hier online

Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder de meestvoorkomende vragen over gellak handen

Mocht je antwoord hier niet te vinden zijn, kan je ons steeds per mail of telefonisch bereiken.

Gellak handen is een soort nagellak die uithardt onder UV- of LED-licht, wat resulteert in een glanzende, sterke afwerking die tot wel twee weken kan blijven zitten zonder te chippen of te vervagen. Gewone nagellak droogt aan de lucht, gaat minder lang mee en is minder duurzaam.

Nee, gellak is niet schadelijk voor je natuurlijke nagels mits correct aangebracht en verwijderd. Het is belangrijk om de gellak professioneel te laten aanbrengen en verwijderen om beschadiging van de natuurlijke nagels te voorkomen.

Gellak moet worden verwijderd door het voorzichtig af te weken met een speciale remover die aceton bevat. Dit proces kan het beste worden gedaan door een professional om je natuurlijke nagels te beschermen tegen beschadiging.

Hoewel er thuis kits beschikbaar zijn, wordt het aangeraden om gellak door een professionele nagelstyliste te laten aanbrengen voor het beste resultaat en om beschadiging aan je natuurlijke nagels te voorkomen.

Om je nagels gezond te houden na een gellakbehandeling, is het aanbevolen om je handen en nagels regelmatig te hydrateren met een nagelolie of handcrème. Probeer ook je nagels te beschermen tegen harde stoten of krassen om de gellak mooi te houden.

Waarom kiezen voor gellak handen?

  • Voor het aanbrengen van gellak worden de nagels enkel mat gemaakt met een bufferblock, waardoor de natuurlijke nagels niet beschadigd worden.
  • 2 à 3 weken genieten van prachtig gelakte nagels zonder omkijken.
  • Gellak bladdert niet af zoals gewone nagellak.
  • Gellak is dun en flexibel zoals nagellak, ziet er natuurlijk uit en geeft je nagels een sterke beschermlaag.
  • De kortere houdbaarheid maakt dat je sneller van kleur kan wisselen dan bij gel.
  • Omdat de gellak wordt afgeweekt, is de verwijdering ervan minder ingrijpend voor je nagels dan het verwijderen van gelnagels.

Verzorgingstips

  • Pulk niet aan je nagels, om te voorkomen dat de gellak loslaat.
  • Tijdens het aanbrengen sealen we de bovenrand van je nagels, dit voorkomt dat de gellak daar zou loslaten. Om deze seal niet te verbreken, is het aangeraden om je nagels niet te vijlen of te knippen.
  • Het gebruik van handschoenen tijdens het schoonmaken en het werken in de tuin is sterk aangeraden.
  • Verzorg je nagelriemen dagelijks met een voedende olie. De olie maakt de nagelriemen soepel en versterkt de nagels.
Boek hier online
Scroll naar boven