Manicure

Facials

"Less stress, more facials"

Wij verwennen uw huid met onze luxe gezichtsbehandeling, ontworpen om te revitaliseren en te verjongen. Elke behandeling is aangepast aan uw unieke huidtype, voor een stralende en gezonde uitstraling.

Boek hier eenvoudig online

Wat onze klanten zeggen

Facial bij Beauty-Licious

Ontdek de ultieme verwennerij voor je huid bij Beauty-Licious, dé bestemming voor luxueuze facials die je niet alleen laten stralen, maar ook zorgen voor een diepgaande verzorging van je huid. Bij Beauty-Licious begrijpen we hoe belangrijk het is om een moment voor jezelf te nemen. Onze gespecialiseerde behandelingen zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen, van hydratatie tot anti-aging, waardoor je een ongeëvenaarde ervaring van schoonheid en ontspanning ervaart.

Wij bieden een breed scala aan gezichtsbehandelingen die speciaal zijn samengesteld met hoogwaardige producten en de nieuwste technieken in huidverzorging. Elke behandeling is aangepast aan jouw unieke huidtype en -conditie, waardoor je verzekerd bent van een gepersonaliseerde ervaring die de natuurlijke schoonheid van je huid naar voren brengt.

Verwen jezelf en ervaar de magie van onze facials. Laat de stress van het dagelijks leven achter je en stap in een wereld van ontspanning en luxe. Onze toewijding aan uitmuntendheid en aandacht voor detail zorgt ervoor dat elke behandeling een onvergetelijke ervaring is.

Boek hier online

Ontdek de kracht van de Purifying Facial

Deze intensieve behandeling is speciaal ontwikkeld om de huid diep te reinigen, poriën te ontstoppen en onzuiverheden te verwijderen. Geschikt voor alle huidtypes, maar met name effectief voor de vette of acne-gevoelige huid, biedt onze Purifying Facial direct zichtbare resultaten.

Bij Beauty-Licious gebruiken we hoogwaardige producten die rijk zijn aan natuurlijke ingrediënten om de huid te kalmeren, te herstellen en te beschermen tegen toekomstige onzuiverheden. Onze ervaren schoonheidsspecialisten passen elke behandeling aan jouw unieke huidconditie aan, zodat je verzekerd bent van een persoonlijke aanpak en een stralend resultaat.

Boek hier online

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meestvoorkomende vragen over facials

Mocht je antwoord hier niet te vinden zijn, kan je ons steeds per mail of telefonisch bereiken.

Een facial is een verzorgende behandeling voor het gezicht die meestal reiniging, exfoliatie, extracties, hydratatie, en soms massage omvat. Het doel is om de huid te reinigen, te verzorgen en te voeden, waardoor deze er gezonder en stralender uitziet.

De Purifying Facial is een diepreinigende behandeling gericht op het verwijderen van onzuiverheden, het ontstoppen van poriën, en het verminderen van overtollig talg. Het is ideaal voor mensen met een vette, acne-gevoelige of onzuivere huid. Deze behandeling helpt om de huid te kalmeren, te herstellen en te beschermen tegen toekomstige uitbraken.

De Purifying Facial is vooral geschikt voor mensen met een vette, acne-gevoelige of onzuivere huid. Het is effectief in het behandelen van huidproblemen zoals puistjes, mee-eters, en overtollige olieproductie.

Een Duo Facial is een gezichtsbehandeling waarbij twee personen tegelijkertijd van een facial genieten in dezelfde ruimte. Het is een populaire keuze voor koppels, vrienden, of familieleden die samen een ontspannende en verjongende ervaring willen delen.

De frequentie van facials hangt af van je huidtype, conditie, en persoonlijke huidverzorgingsdoelen. Over het algemeen wordt aanbevolen om elke 4 tot 6 weken een facial te ondergaan om de huid gezond en stralend te houden.

Het is het beste om na een facial ten minste een paar uur te wachten voordat je make-up aanbrengt. Dit geeft je huid de tijd om te herstellen en te profiteren van de behandeling. Indien nodig, gebruik dan lichte, niet-comedogene producten.

De meeste mensen ervaren geen ernstige bijwerkingen na een facial. Echter, sommigen kunnen tijdelijke roodheid, zwelling, of gevoeligheid ervaren, vooral na diepere of meer intensieve behandelingen. Deze symptomen verdwijnen meestal binnen enkele uren.

Om het meeste uit je facial te halen, kom je best met een schone, make-upvrije huid. Vermijd het gebruik van exfoliërende producten of retinol in de dagen voorafgaand aan je behandeling om irritatie te voorkomen. Informeer je schoonheidsspecialiste over eventuele huidproblemen of allergieën.

Onze ander diensten

Slide en ontdek meer van ons aanbod

Boek hier online
Scroll naar boven