Manicure

Gelnagels Voeten

"Nails make everything better"

Bij Beauty-Licious bieden we een luxe ervaring voor gelnagels op de voeten, waarbij we de nieuwste trends en kleuren gebruiken om perfect verzorgde tenen te garanderen. Onze deskundige nagelstylisten zorgen voor een ontspannen behandeling met langdurige resultaten, waardoor je voeten er op hun best uitzien.

Boek hier eenvoudig online

Wat onze klanten zeggen

Wat zijn gelnagels

Gelnagels voor de voeten zijn een speciale categorie van kunstnagels. Deze gel, een dikke substantie, wordt in meerdere lagen aangebracht op de teennagels. Na het aanbrengen van elke laag, wordt de gel onder UV-licht uitgehard. Je hebt de optie om de gel direct op je natuurlijke teennagels aan te brengen of om de nagels te verlengen met een tip. Voordat we beginnen, zorgen we dat je teennagels volledig vetvrij zijn. Vervolgens bevestigen we de tips op je teennagels en vijlen deze naar de gewenste vorm. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke ronde of vierkante vorm, of iets avontuurlijkers zoals amandelvorm, stiletto of ballerina wenst, in onze nagelstudio is het allemaal mogelijk voor je voeten.

Boek hier online
gelnagels voeten

Waarom kiezen voor gelnagels voeten?

 • Langdurige schoonheid:
  Geniet wekenlang van perfect verzorgde teennagels.
 • Flexibiliteit en sterkte:
  Gelnagels zijn buigzaam en minder geneigd om te breken, ideaal voor actieve voeten.
 • Aangepaste designs:
  Van eenvoudige elegantie tot complexe nail art, personaliseer je teennagels naar wens.
 • Bescherming voor natuurlijke nagels:
  Biedt een sterke, beschermende laag over je eigen nagels.
 • Veelzijdige vormen en lengtes:
  Kies uit diverse vormen en lengtes voor de perfecte look.
Boek hier online

Nailart als extra

Bewonder je ook altijd de prachtig versierde teennagels van je vriendinnen of collega’s? Je hoeft niet langer te wensen dat jouw voeten er net zo uitzien, want in onze nagelstudio toveren we jouw teennagels om tot ware blikvangers. Of je nu verlangt naar een subtiele, elegante versiering of naar uitgebreide nail art met strass, glitters, en een 3D-effect; wij maken het mogelijk. Dit geldt voor zowel gelnagels op je voeten als voor gellak.

Onze nagelstylistes zijn meesters in de laatste trends en houden hun vaardigheden scherp met regelmatige bijscholing. Laat ons van jouw teennagels een meesterwerk maken.

Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder de meestvoorkomende vragen over gelnagels voeten

Mocht je antwoord hier niet te vinden zijn, kan je ons steeds per mail of telefonisch bereiken.

Gelnagels voor de voeten zijn kunstnagels die worden aangebracht op de teennagels. Ze worden gemaakt met een gel die uithardt onder UV- of LED-licht, wat zorgt voor langdurige, mooi uitziende teennagels.

Gelnagels op de voeten kunnen, afhankelijk van de groeisnelheid van je natuurlijke nagels en de mate van zorg, 3 tot 6 weken mooi blijven.

Nee, wanneer correct aangebracht en verwijderd, zijn gelnagels niet schadelijk voor je natuurlijke teennagels. Het is belangrijk om een professionele nagelstyliste te bezoeken voor zowel applicatie als verwijdering.

Het is afgeraden om zelf je gelnagels te verwijderen omdat dit kan leiden tot beschadiging van je natuurlijke nagels. Laat dit over aan een professional.

Als een gelnagel beschadigd raakt, is het aan te raden om terug te gaan naar de nagelstudio voor reparatie. Probeer niet zelf de nagel te repareren om verdere schade te voorkomen.

Om je gelnagels op je voeten in topconditie te houden, is het belangrijk om hydraterende crème op je voeten en cuticula olie op de nagelriemen aan te brengen. Vermijd ook langdurig contact met water en draag schoenen die niet knellen of schuren.

Ja, het is veilig om gelnagels op de voeten te dragen in de zomer, bij het zwembad, of in de zee. Echter, blootstelling aan chloorwater of zoutwater kan de levensduur van de gelnagels enigszins verkorten. Het is aanbevolen om na dergelijke activiteiten je voeten en nagels goed af te spoelen en te drogen.

Voor het beste resultaat en om je gelnagels op de voeten mooi te houden, is het aanbevolen om elke 3 tot 4 weken terug te gaan naar de nagelstudio voor onderhoud. Dit hangt af van hoe snel je natuurlijke nagels groeien en hoe goed je de gelnagels verzorgt.

Scroll naar boven