Manicure

Spa Pedicure

"All I want is world peace & a pedicure"

Bij Beauty-Licious wordt elke spa pedicure behandeling uitgevoerd met een vleugje luxe, waarbij uw voeten worden verwend met de beste verzorgingsproducten. Geniet van een ontspannende ervaring die niet alleen uw voeten verfrist, maar ook uw geest kalmeert.

Boek hier eenvoudig online

Wat onze klanten zeggen

spa pedicure

De Ultieme Spa Pedicure in Antwerpen

Welkom bij BLS Schoonheidssalon in Antwerpen, waar we trots zijn op het aanbieden van luxueuze en verzorgende spa pedicures. Onze professionele behandelingen zijn ontworpen om je voeten te verwennen en te revitaliseren, terwijl we ook medische pedicures aanbieden voor diegenen die extra zorg nodig hebben. In dit artikel geven we je een uitgebreid overzicht van onze pedicure diensten, de voordelen ervan, en waarom je voor ons zou moeten kiezen.

Wat is een Spa Pedicure?

Een spa pedicure is meer dan alleen een cosmetische behandeling voor je voeten. Het is een uitgebreide verzorging die ontspanning, verjonging en gezondheid bevordert. Bij BLS Schoonheidssalon bestaat onze spa pedicure uit meerdere stappen die ervoor zorgen dat je voeten er niet alleen goed uitzien, maar ook gezond zijn.

De Voordelen van een Spa Pedicure

Onze spa pedicure biedt tal van voordelen:

  • Verbeterde bloedcirculatie: Massages en warme baden stimuleren de bloedcirculatie in je voeten en benen.
  • Gezonde nagels: Regelmatige pedicures helpen bij het voorkomen van nagelproblemen zoals schimmelinfecties en ingegroeide nagels.
  • Verwijdering van eelt: We behandelen en verwijderen eelt en harde huid, waardoor je voeten zacht en glad blijven.
  • Ontspanning: Onze behandelingen zijn ontworpen om stress te verminderen en een gevoel van welzijn te bevorderen.
Boek hier online

De Stappen van een Spa Pedicure

Onze spa pedicure behandelingen volgen een gestructureerd proces om je voeten optimaal te verzorgen.

Voorbereiding en Voetbad
De behandeling begint met een warm voetbad verrijkt met etherische oliën en zouten. Dit ontspant je voeten en maakt de huid zacht, waardoor het makkelijker wordt om dode huidcellen te verwijderen.

Exfoliatie en Eeltverwijdering
Na het voetbad worden je voeten geëxfolieerd met een scrub die dode huidcellen verwijdert. Vervolgens behandelen we eventuele eeltplekken met speciale instrumenten om je voeten glad en eeltvrij te maken.

Nagelverzorging
Je nagels worden geknipt, gevijld en in de gewenste vorm gebracht. We verzorgen je nagelriemen en verwijderen overtollige nagelriemhuid om je nagels gezond te houden.

Voetmassage
Een van de hoogtepunten van onze spa pedicure is de ontspannende voetmassage. We gebruiken hydraterende crèmes en oliën om je voeten te masseren, wat de bloedcirculatie bevordert en spanning verlicht.

Nagels Lakken
De eventuele laatste stap is het aanbrengen van nagellak. We beginnen met een basislaag, gevolgd door twee lagen kleur naar keuze en een toplaag voor extra glans en bescherming. Voor degenen die geen nagellak willen, bieden we ook een polijsten aan voor een natuurlijke glans.

Boek hier online

Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder de meestvoorkomende vragen over gelnagels

Mocht je antwoord hier niet te vinden zijn, kan je ons steeds per mail of telefonisch bereiken.

Een spa pedicure is een uitgebreide voetverzorgingsbehandeling die meestal begint met een voetenbad, gevolgd door exfoliatie, nagelverzorging, een masker, en een ontspannende voetmassage.

Een duo spa pedicure is een behandeling waarbij twee personen tegelijkertijd een pedicure krijgen in dezelfde ruimte, ideaal voor vrienden of koppels die samen willen ontspannen.

 

Een standaard spa pedicure duurt meestal tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van de gekozen behandeling.

Voordelen zijn onder andere verbeterde nagelgezondheid, zachte en gehydrateerde voeten, vermindering van eelt en een diepe ontspanning.

Het wordt aangeraden om elke 4 tot 6 weken een spa pedicure te laten doen voor optimale voetverzorging en ontspanning.

Ja, duo spa pedicures zijn perfect voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of een ontspannende dag met een vriend of partner.

Ja, spa pedicures zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en bieden ontspanning en verzorging voor iedereen.

Medische Pedicure bij BLS Schoonheidssalon

Naast onze luxe spa pedicures bieden we ook medische pedicures aan. Deze behandelingen zijn speciaal ontworpen voor mensen met voetproblemen zoals schimmelinfecties, ingegroeide nagels, likdoorns en andere aandoeningen.

Wat is een Medische Pedicure?

Een medische pedicure richt zich op de gezondheid van je voeten. Onze gespecialiseerde pedicures hebben de kennis en ervaring om verschillende voetproblemen te behandelen en te voorkomen.

Voordelen van een Medische Pedicure
  • Preventie van voetproblemen: Regelmatige medische pedicures helpen bij het voorkomen van ernstige voetproblemen.
  • Behandeling van bestaande aandoeningen: Of je nu last hebt van een schimmelinfectie, ingegroeide nagels of andere problemen, wij bieden effectieve behandelingen.
  • Verbeterde mobiliteit: Gezonde voeten dragen bij aan een betere mobiliteit en minder pijn bij het lopen.
Boek hier online
Scroll naar boven