Manicure

Brazilian wax dames

Bij Beauty-Licious stappen dames binnen in een serene en professionele omgeving, waar Brazilian wax en bikinilijn waxen met de grootste zorg en nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Ons ervaren team creëert een comfortabele ervaring, zodat elke klant zich zijdezacht en vol zelfvertrouwen voelt.

Boek hier makkelijk online

Wat onze klanten zeggen

sugar wax dames

Professionele Waxing Brazilian en Bikini Behandelingen

Bij Beauty-Licious, gelegen in het hart van Antwerpen, bieden we hoogwaardige waxing Brazilian en bikini behandelingen aan. Ons doel is om elke klant een luxe en comfortabele ervaring te bieden. Waxing Brazilian en bikini behandelingen zijn speciaal ontworpen voor dames die hun schaamstreek grondig en effectief willen ontharen. Deze behandelingen zorgen voor een gladde en zijdezachte huid, wat bijdraagt aan een gevoel van frisheid en zelfvertrouwen.

Waarom Kiezen voor Brazilian Wax dames?

Brazilian wax behandelingen zijn de laatste jaren enorm populair geworden, en met goede reden. Deze methode van schaamstreek ontharen biedt langdurige resultaten, waardoor je wekenlang kunt genieten van een gladde huid. Bij Beauty-Licious gebruiken we alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt. Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat elke sessie met precisie en zorg wordt uitgevoerd.

Boek hier online

Comfort en Expertise bij Beauty-Licious

Bij Beauty-Licious begrijpen we dat intiem waxen voor dames een delicate aangelegenheid is. Daarom streven we ernaar om een veilige en ontspannen omgeving te creëren. Onze professionals zijn goed getraind en hebben veel ervaring met verschillende huidtypen en behoeften. Ze zorgen ervoor dat elke klant zich op haar gemak voelt en dat de behandeling pijnloos en efficiënt verloopt. Dit maakt ons de go-to bestemming voor Brazilian wax in Antwerpen.

Boek hier online

Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder de meestvoorkomende vragen over brazilian wax dames

Mocht je antwoord hier niet te vinden zijn, kan je ons steeds per mail of telefonisch bereiken.

Een bikini wax verwijdert haar langs de bikinilijn, terwijl een Brazilian wax bijna alle haar in de schaamstreek verwijdert, inclusief de haren aan de voorkant, tussen de billen en soms een smalle strook of driehoekje aan de voorkant. De Brazilian wax biedt een grondigere ontharing dan de bikini wax.

Hoewel een Brazilian wax enige mate van ongemak kan veroorzaken, zorgen onze ervaren specialisten bij Beauty-Licious ervoor dat de behandeling zo snel en pijnloos mogelijk verloopt. We gebruiken hoogwaardige waxproducten die speciaal zijn ontworpen voor gevoelige zones, wat het ongemak minimaliseert.

De resultaten van een Brazilian wax kunnen variëren, maar de meeste klanten genieten van een gladde huid voor 3 tot 6 weken. Regelmatig waxen kan ervoor zorgen dat de haar teruggroei dunner en minder pijnlijk wordt.

Voor de beste resultaten raden we aan om je huid 24 uur van tevoren te exfoliëren en geen lotion of olie op de dag van je afspraak te gebruiken. Zorg ervoor dat je haar minstens een kwart inch lang is, zodat de wax goed kan hechten. Draag comfortabele, loszittende kleding naar je afspraak om irritatie na de behandeling te voorkomen.

Na een Brazilian wax is het belangrijk om strakke kleding te vermijden en de huid goed gehydrateerd te houden. Exfolieer je huid regelmatig om ingegroeide haartjes te voorkomen en vermijd direct zonlicht en hete baden de eerste 24 uur na de behandeling om irritatie te voorkomen.

Het is technisch gezien veilig om een Brazilian wax te krijgen tijdens je menstruatie, maar je huid kan gevoeliger zijn tijdens deze periode. Als je besluit om door te gaan met de afspraak, zorg er dan voor dat je een tampon of menstruatiecup gebruikt en informeer je specialist vooraf zodat zij de nodige voorzorgsmaatregelen kunnen nemen.

De Voordelen van Schaamstreek Waxen

Het waxen van de schaamstreek biedt talloze voordelen. Naast de langdurige gladheid, helpt het ook bij het verminderen van ingegroeide haartjes en huidirritaties die vaak voorkomen bij andere ontharingsmethoden. Bij Beauty-Licious richten we ons op het leveren van topkwaliteit diensten die bijdragen aan de gezondheid en schoonheid van je huid.

Wat Te Verwachten van een Intieme Wax Behandeling

Tijdens je eerste bezoek aan Beauty-Licious voor een intieme wax behandeling, zal ons team je stap voor stap begeleiden. We beginnen met een consultatie om je huidtype te beoordelen en om je wensen en zorgen te bespreken. Vervolgens bereiden we de huid voor op de wax behandeling door deze grondig te reinigen. Onze specialisten gebruiken premium wax producten die speciaal zijn ontworpen voor gevoelige zones, wat resulteert in een zachte en effectieve ontharing.

Nazorg en Onderhoud

Na de waxing Brazilian of bikini behandeling is het belangrijk om de juiste nazorg te volgen. Onze experts geven je gepersonaliseerde adviezen om je huid in optimale conditie te houden. Dit omvat het vermijden van strakke kleding, het hydrateren van de huid en het regelmatig exfoliëren om ingegroeide haartjes te voorkomen. Door deze richtlijnen te volgen, kun je het resultaat van je Brazilian wax in Antwerpen verlengen en genieten van een langdurig gladde huid.

Boek hier online
sugar waxing
sugar wax
Scroll naar boven