Manicure

Over ons

beschikken we ook over een fantastisch team aan vaste freelance make-up artists en haarstylisten. Deze team zorgt onder andere voor de bruidssuite, de parties, …

Inmiddels is deze team reeds anderhalf jaar à 2 jaar stabiel, waardoor we enorm goed op elkaar ingespeeld zijn, wat ons een razendsterk team maakt!

Professional Bridal Stylists

Bruidsmake-up is niet zomaar make-up, een bruidskapsel is niet zomaar een kapsel, dat is helaas iets wat vele bruiden over het hoofd zien. Onze bruidsstylisten helpen jouw daar graag bij. De perfecte make up en kapsel bij jouw look, waar jij nog steeds primeert.
Met een look die de gehele dag mooi blijft!

Over ons bridal team

‘Het was mij al snel duidelijk dat het bruidsgebeuren iets was waar ik mij volledig op kon storten!’ aldus Catia. ‘Na mijn opleiding ben ik al snel in de make-up wereld gerold, met zeer leuke opdrachten, zoals backstage bij JimTv, de lookbook van Tim Van Steenbergen onder vele andere. Maar het was pas toen ik een bruid mocht gaan opmaken, dat de vonken volledig oversloegen!’ glundert ze.

‘Al snel is Beauty-Licious uitgegroeid tot een vaste waarde in de bruidsbranche, waardoor de vraag maar bleef/blijft stijgen. En zo dus ook ons team, 3 jaar geleden is het bruidsteam uitgebreid, met Hajjar als mijn rechterhand, vorig jaar is Kelly ons vervoegd en dit jaar zal Nathalie ook een gekend gezicht worden bij onze bruiden! Zij waren allen reeds een Beauty-Licious teamlid, die op hun beurt zijn uitgegroeid tot bruidsstylisten!’ vertelt Catia trots.
Maak hieronder kennis met het bruidsteam van Beauty-Licious!

Our Team

Catia Valentim Pinto

Hajjar

Kelly

Kelly

Contacteer ons

VerzendenVerzenden
Scroll naar boven